Καλως ήλθατε από τον Τζι

Το προηγούμενο μπλογκ μου είχε την θερμή υποστήριξη της Breeze, βασικότατη πηγή έμπνευσης. Η απώλειά της μου δημιούργησε την ανάγκη για ένα μετερίζι απ' όπου θα μπορώ να ξεπροβάλλω όσο με παίρνει αλλά και να εξαφανίζομαι μέσα σ' αυτό ή να το μεταφέρω όπου θέλω όπως ο πάγουρος, ο Βερνάρδος ο ερημίτης το σπιτάκι του.
Είναι το τίμημα μα και η απόλαυση της μοναξιάς.

Διηγήματα θα βρείτε στην διηγηματοποίηση
και ποιήματα στην ποιηματοποίηση

Παρασκευή 4 Μαρτίου 2016

Τα σκατά με την κολώνια !!





Ολα τα πράγματα έχουν τα όριά τους. Εχω ξαναγράψει πως γι αυτούς που"νοιώθουν" ο ΟΣΦΠ επιχειρηματικά έναν αντίπαλο έχει τον οποίον και πολεμά λυσσαλέα χρόνια τώρα.
Ούτε ο ΠΑΟ με το γηπεδάκι των 13 100 θέσεων ούτε η άστεγη ΑΕΚ-που ΔΕΝ πρόκειται ΠΟΤΕ να αποκτήσει μεγαλύτερο γήπεδο στην Νέα Φιλαδέλφεια μετράνε μπροστά στις 33 000 θέσεις του Καραϊσκάκης. Νομοτελειακά είναι υποχρεωμένοι να παραμένουν καθηλωμένοι στις επόμενες θέσεις κυνηγώντας το θαύμα κάθε 20 χρόνια, σαν την Λέστερ φέτος στην Αγγλία. Εδώ φυσικά με την ελεγχόμενη διαιτησία είναι ακόμα πιο δύσκολο.
Ούτε φυσικά οι "κατασκευασμένοι" αντίπαλοι Ατρόμητος και Αστέρας των 700   "στρατευμένων" οπαδών πρόκειται να γίνουν ποτέ ανταγωνιστικοί. Η δουλειά τους είναι να εμποδίζουν τους άλλους να φτάσουν τον ΟΣΦΠ.
Μόνο ο ΠΑΟΚ , ειδικά με την έλευση Σαβίδη, μπορεί να σπάσει την μονοκρατορία του ΟΣΦΠ. Εξ ου κι ο πόλεμος στον Σαββίδη.
Αρχικά το ραμολιμέντο που κάνει τον εκπρόσωπο του ΟΣΦΠ μας έλεγε να βάλει λεφτά να φτιάξει ομάδα όσο πριν τον ΣυΡιζΑ οι υπουργοί αρνούνταν στον Σαββίδη αυτό που εδικαιούτο κάθε έλληνας πολίτης, την ρύθμιση των χρεών. 
Ο Σαββίδης αρνιότανε να πληρώσει ρεγάλο σε υπουργό και το θέμα των χρεών λίμναζε.
Οταν αυτό έγινε άλλαξε ρότα η προπαγάνδα, ο Σαββίδης έγινε ευνοούμενος ξαφνικά των κυβερνήσεων σε μια προσπάθεια να ξεχαστεί ΠΟΙΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΑΙ ΣΤΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΤΜΗΜΑ της γειτονιάς του κάθε 15 μέρες σαν υπόδικος επικεφαλής ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗΣ  ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ
Από την άλλη στην προσπάθεια του Σαββίδη να φτιάξει προπονητικό κέντρο του ΠΑΟΚ εμφανίζονται διάφοροι τοπικοί παράγοντες και ζητάνε ένα εκατομμύριο μπροστάντζα για να δώσουν το ΟΚ. Κι αυτό το θέμα λιμνάζει μια που ο Σαββίδης δεν έχει την συνήθεια να κάνει δωράκια σε λαμόγια για να κάνει τις καθαρές δουλειές του

Και φτάσαμε στα σημερινά χάλια να διοχετεύει πλαγίως ο ΟΣΦΠ ειδήσεις περί "εθνικά επικίνδυνου" Ρώσου προέδρου του ΠΑΟΚ που  δεν μιλάει ελληνικά (μια χαρά τα μιλάει αλλά δεν θέλει να γίνεται ρεζίλι σαν τον Γιωργάκη με τα λάθη του) και που θέλει να χωρίσει την Ελλάδα στα δύο !!
Ποιός τα λέει όλα αυτά ; 
ο εκπρόσωπος του ελληναρά Μαρινάκη ...
Ποιοί τα ακούνε ;
αυτοί που υποδέχονται χρόνια τώρα τους παίκτες του ΠΑΟΚ με την κραυγή " Βούλγαροι, Βούλγαροι". Μέχρι και στο λεξικό του Μπαμπινιώτη (α' έκδοση) είναι γραμμένο !!

Ο "εθνικά ύποπτος" Σαββίδης έχει επενδύσει περισσότερα από 250 000 000 ευρώ σε εποχές κρίσεις κι έχει δώσει δουλειά σε περισσότερους από 1000 ανθρώπους στις επιχειρήσεις του.

Την ίδια στιγμή ο ελληναράς Μαρινάκης έχει όλους τους λογαριασμούς του στο εξωτερικό και φυσικά στα πλοία του σιγά μην δεις έλληνα ναυτικό

Τα σκατά με την κολώνια...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου