Καλως ήλθατε από τον Τζι

Το προηγούμενο μπλογκ μου είχε την θερμή υποστήριξη της Breeze, βασικότατη πηγή έμπνευσης. Η απώλειά της μου δημιούργησε την ανάγκη για ένα μετερίζι απ' όπου θα μπορώ να ξεπροβάλλω όσο με παίρνει αλλά και να εξαφανίζομαι μέσα σ' αυτό ή να το μεταφέρω όπου θέλω όπως ο πάγουρος, ο Βερνάρδος ο ερημίτης το σπιτάκι του.
Είναι το τίμημα μα και η απόλαυση της μοναξιάς.

Διηγήματα θα βρείτε στην διηγηματοποίηση
και ποιήματα στην ποιηματοποίηση

Τετάρτη 10 Απριλίου 2013

ΜηΚυΟ και θαλασσοδάνεια.




Ψηφίστηκε στις 6 Απριλίου, στα μουλωχτά, τροπολογία ποινικής ασυλίας -με αναδρομική ισχύ-  για τα θαλασσοδάνεια που χορήγησαν οι τραπεζίτες σε κόμματα και
"νομικά πρόσωπα δημοσίου ή ιδιωτικού δικαίου, μη κερδοσκοπικού
χαρακτήρα, του ευρύτερου δημοσίου τομέα, όπως αυτός οριοθετείται
κατά νόμο καθώς και η εν γένει παροχή πιστώσεων σε αυτά"

την ώρα που οι οικονομικοί εισαγγελείς ολοκλήρωναν την έρευνά τους για το σκάνδαλο αυτό.
Εκτός από τους αναπόφευκτους συνειρμούς για τα πρόσφατα γεγονότα της Κύπρου έρχεται η επιβεβαίωση πως το "παιχνίδι" γινότανε τελευταία με τις περιβόητες Μη Κυβερνητικές Οργανώσεις, που έγιναν περισσότερο γνωστές από τον Ζαχόπουλο και την Νατάσσα Καραμανλή.
Και στο μυαλό των πολιτών αρχίζει να δημιουργείται ο φόβος του μπλοκαρίσματος των μικροκαταθέσεων και η ανασφάλεια - λόγω έλλειψης αστυνόμευσης - του καταχωνιάσματος στο στρώμα. 
Απελπισία. 
Κατά τα άλλα συνεχίζονται οι ... διαπραγματεύσεις με την τρόικα για τα νέα μέτρα που θα πρέπει να πληρώσει ο λαός για τα δανεικά και αγύριστα σε κόμματα και ΜηΚυΟ.
Κανένα νέο μέτρο δεν πρόκειται να φέρει την οικονομική επανόρθωση πλην της επιστροφής των κλεμμένων από τους πολιτικούς, τους αφέντες τους και τα τσιράκια τους.  

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου